2009. július 6., hétfő

Zirc: Sátorozás - ズィルツ: キャンプ生活


Végül sikerült összehozni egy amolyan nyaralás félét az idén. Rám is fért már, hiszen már 10 éve nem voltam.
A Gabi vetette fel még tavasszal az ötletet, hogy Zircen lesz egy 3 napos fesztivál és menjünk rá, amin kapva kaptam, főként, mikor az is kiderült, hogy sátorozni megyünk! Ennek nagyon megörültem, hiszen még soha életemben nem voltam sátorozni. 
Az első nap még a Balatonhoz is elmentünk fürödni, és bár pont akkor kezdett el esni, de azért nagyon jó volt. A Domi adott kölcsön hálózsákot és az első estére Dóri befogadott, bár a csomagok már nem fértek be, csak Gabihoz.
Másnap reggel érkezett meg Kriszti és át is mentem hozzá hiszen neki 4 személyes sátra volt, így legalább Dóri is elfért végre. Bográcsoztunk is, Chilis Babot csináltunk, ami nagyon ízlett, körhintáztunk, kártyáztunk, Dórival vattacukrot ettünk (ez már szinte hagyomány nálunk, hogy ha megyünk valahová és van, mi vattacukrot eszünk), esténként meg hallgattuk a koncerteket és iszogattunk.
Nagyon jól éreztem magam, jó volt a csajokkal végre elmenni valahova, ahol kikapcsolódhattam, kár, hogy ez a három nap ilyen hamar eltelt és kell menni vissza melózni.
Remélem jövőre is megyünk!