2011. április 17., vasárnap

Születésnap - 誕辰

Hát végül egy héttel elcsúszva ugyan, de sikerült megtartani a szülinapi bulimat. Bár eleinte úgy nézett ki, hogy alig néhányan leszünk végül hála istennek jó sokan lettünk. Csak sajnos Kriszti és Gabi nem tudott végül eljönni.
Kicsit később tudtam érkezni, mint szerettem volna, mert gyógyszerért el kellett mennem meló után, mivel ez a betegség csak nem akart végül elmúlni.
Amint Dórihoz értem neki álltam a DDR telepíteni és beállítani. Végül jó sok számot, mintegy 2 DVD-t felraktam a gépére, úgyhogy lesz miből válogatnia, ha végül neki állna játszani a DDR-el. Hát az már eléggé érezhető a szőnyegemen, hogy jó sokat strapálom, mert már elég rossz volt az érintkezése, idővel kell majd egy jobbat szereznem. Végül csak András és Dóri játszott velem, a többiek nem akartak beszállni, úgyhogy miután eléggé lefárasztottuk magunkat hamar el is pakoltunk.
Ez után jött a szülinapi torta, aminek nagyon örültem! A kedvencem volt: Dobos Torta. És Tomitól még egy Hubertuszt és egy csokit is kaptam!
Ezután jött a twisterezés, ami sokkal jobb volt így, hogy ilyen sokan voltunk, és még mindig nagyon imádom! 
Végül Activityztünk egyet, de sajnos elég hamar vége lett, mivel mindenkinek menni kellett. Nekem is dolgozni kell mennem, úgyhogy egy kis beszélgetés után én is haza indultam.
Végül egy kis zene, ami pont illett az este az vodkás-twisterezéshez: