2010. július 4., vasárnap

Zirc: Sátorozás - ズィルツ: キャンプ生活

Végre ki tudtam mozdulni az idei nyáron itthonról, hisz idén is lementünk Zircre sátorozni. Nagyon sajnáltam, hogy idén már Kriszti sem jött velünk. A legjobb, hogy idén végre nem kellett mindent kölcsön kérnem, hiszen vettem saját hálózsákot és sátrat.
Vicces, hogy eléggé izgultam, hogy nem fog e elmaradni, hiszen annyit esett idáig, aztán meg olyan nagy hőség lett erre a hétvégére, hogy napszúrást kaptunk, mert sajnos pont úgy jött össze, hogy a déli csúcsra értünk ki és álltunk neki sátrat állítani. Szerencsére egy pokrócot sikerült kifeszítenünk a két sátor közé, így lett némi menedékünk a Nap elől.
Az idei főzést Gabi intézte, és nekem nagyon ízlett. Mikor végre elvonult a Nap és nem a menedékhelyünkön nyomorogtunk, végre tudtunk egy kicsit kártyázni, majd jött a zuhé, ami csak épp annyi ideig tartott, hogy kiszúrjon velünk, mert Gabiék sátra sajnos beázott, úgyhogy lehetett mindent kiteregetni. Az este pedig Dórival vattacukrot ettünk és szereztem egy Pikachu plüsst. Most mit tegyek?! Bár sosem szerettem a Pokemont, de ez akkora poén volt, hogy már ilyen helyeken is találunk ilyesmit, hogy nem tudtam ott hagyni, főleg potom 500 Ft-ért és külön örültem, hogy a szilveszterkor eltört fénybotom helyett azt is tudtam itt szerezni szintén 500 Ft-ért.
Este 3-kor ( vagy az inkább már kora hajnal? ) felültem egy körhintára is. Majd elmentünk aludni, hisz másnap kellett pakolni is, ami egy kicsit nekem nehezen is ment ezzel az új sátorral.
Mindent össze vetve nagyon jó volt megint a csajokkal lenni, bár remélem jövőre Kriszti is jön és végre a fiúkat is sikerül majd lecsábítani.