2010. szeptember 19., vasárnap

Őszi AnimeCon 2010 - 二千十 秋 アニメ お祭り


Idén ősszel 2 héten belül két conon is bulizhatunk Dórival. Nagyon örültem neki, hogy kettőt is rendeztek, mivel sajnos szeptemberbe nem sikerült befejeznem a jelmezem. Amit utólag nagyon sajnáltam, mivel ezen a kevés résztvevők számát tekintve talán még esélyem is lett volna, de legalább nem hiába dolgoztam át vele a nyarat, mert még idén lesz rá mód, hogy felvegyem. Viszont nagyon hiányoltam, hogy a versenyzők nem küldhettek be zenét és képek is alig-alig akadtak.
Ezen a hétvégén a PeCsában került megrendezésre a con. Az, hogy két hét múlva Kokia koncert lesz a MondoConon eléggé érezhető volt, mivel  kevesen voltak, ami nekem felüdülés volt, mert volt rá mód, hogy leüljünk és nem kellet mindenhol nyomakodni.
Nagyon tetszett az ötlet, hogy megpróbáltak lufiból egy Kyuubit csinálni, de sajnos végül nem készült el, pedig annyira szurkoltam, hogy sikerüljön.
Az első nap volt : Tai Ji-Quan bemutató, és tánc előadás is az este pedig az after party előtt még egy Kiyo-Kito Taiko koncert és volt, amit nagyon élveztem, hiszen annyira imádom a dobokat, egyszer jó lenne majd dobolni tanulni.
Csak ketten mentünk a Dórival, de legalább a sok felé szakadás helyett volt rá mód, hogy egy csomó mindent kipróbáljunk. Bár sajnos a go asztalhoz nem sikerült odajutnunk egyik nap sem, pedig már nagyon szeretném egyszer kipróbálni, de helyette origamiztunk, kipróbálhattuk a kaligráfiát. Végül a tíz próbán is részt vettünk, mivel annyi programon és előadáson vettünk részt.
Előadások nekem nem annyira teszettek, mivel hiányoztak a kedvenc csapataim, remélem a két hét múlva tartott conon, majd ott lesznek:

Egyéni:
  • Princess
  • Tánc
Csoportos:
  • Finish Him!
  • MAT
  • FMA
  • Bleach
  • Naruto

Szokásunkhoz híven ezúttal sem tudtunk  a sushi-ról lemondani, majd mivel az estei film elejét lekéstük, én inkább elmentem ddr-ezni, amíg a Dóri kipihente magát a két napos rohangálás után.
Már nagyon várom, hogy sikere lesz e a jelmezemnek két hét múlva. Nomeg imádkozom, hogy addigra már tényleg elkészüljön.