2010. december 21., kedd

2010 Karácsony - 二千十 聖誕祭


Az idei karácsony Dórival nekünk kicsit korán kezdődött, mivel arra gondoltunk, hogy feldíszítjük a lakást, úgyhogy kivételesen örültem neki, hogy szinte mindenki késve érkezett.
Ez után még a táncszőnyegekkel is megszenvedtem, mire rájöttem mit kell csinálni, hogy mindkét szőnyeget érzékelje. Bár nem is értem miért nem vált át automatikusan, hiszen ha két szőnyeget dugok fel az usb-re akkor nem logikus, hogy párosban akarok játszani? Amíg az étel készült jól kiugráltuk magunk, néha már levegőt is alig kaptam. A vacsi idén is nagyon finom volt, és persze idén sem bizonyult túl soknak.
Az ajándék bontást sorsolással döntöttük el, így én lettem az első. Bár én szívesebben bontottam volna utoljára. Teakészletet kaptam, és nagyon tetszett, mert nem színes volt, hanem fekete, de tele van írva kanjival, ami szerinte így sokkal elegánsabb és kifinomultabb, mintha bármilyen más színe lenne.
Nagyon izgultam, hogy a Dórinál a bonszai-al nem lőttünk e nagyon félre, és, hogy nem baj e, hogy idén is kap bögrét, de nagyon örült neki, bár eléggé meg kellet küzdenie érte, mivel nem sajnáltam a csomagolóanyagot. Az András is örült az korsónak és a pólónak, a korsóra meg én is nagyon kíváncsi voltam, mivel még nem láttam. Gabi megkapta a fül melegítőjét és a lábtyűt amit kért, és egy Aktivity táblát és figurákat is kapott. A lábtyű nagyon tetszett nekem is, amilyet a Dóri vett, mert nagyon kis vidám színes. A Gábort meg jól megleptük azzal, hogy jó nehéz volt a csomagja, mivel csomagolás előtt tele lett rakva jéggel a jégtartó.
Az este hátra lévő részében Aktivityztünk. És végre életembe először az én csapatom nyert. Bár nem is értem, hogy tudták kitalálni a mutogatásomból például azt, hogy adókulcs.
Én nagyon jól éreztem magam és majd tarthatnánk még ilyen táncszőnyeges, Aktivitys estét máskor is. És remélem arra majd már a Kriszti is tud jönni.